島に来たら、魚を満喫したい!!
地元の魚を使ったお寿司です!
小値賀 笛吹郷 月曜休
寿し平六【Sushi Restaurant: Heiroku】
ABOUT
目の前は小値賀漁港、ここから揚がったばかりの地の魚を使った握り寿司がおいしいお店です。小値賀島港ターミナルから歩いて3~4分。配達等でお店を一時閉められる事もあるため、事前予約がおすすめです。
写真のお寿司と赤出しのセットで2,000円(税込)です。事前予約で茶碗蒸しなども用意してくれます。
For majority of people travelling to an island means feasting on fresh sea products. For freshly caught fish we recommend you to visit Heiroku: a small sushi restaurant across the road from Ojika’s Fishermens CO-OP. The 8 piece set can be ordered for 2,000 yen and you can be sure that you will get the most fresh and delicious fish even for Japan’s standards!
MEMO
ネタがなくなり次第閉店、また配達などで急遽店を閉められることもあります。夜は事前予約で配達のみ。

The restaurant is usually open around lunch time (11:00~13:30). However, please contact us in advance to make a reservation as the number of servings is very limited. For visitors staying at kominka we offer a sushi delivery service (dinner delivery service is available).
INFO
寿司平六
【寿司】

住所: 〒857-4701 長崎県北松浦郡小値賀町笛吹郷2789
(小西旅館横)
電話:0959-56-2673
営業時間:
昼 11:00~13:30
定休日:月曜日。
その他臨時休業あり

※事前に電話にて予約がおすすめです。
※ネタがなくなり次第閉店となります。

Working Hours: 11:00~13:30
Closed on Mondays
Please contact Ojika Island Tourism to make a reservation at 0959-56-2646.
MAP